Εργαστήρια Επιχειρηματικής Ανακάλυψης

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης μέσω της Αρμόδιας Περιφερειακής Αρχής (Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης) ενεργοποιεί τη διαδικασία αναθεώρησης της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης (S3) με μία δέσμη ενεργειών που στοχεύουν στον επανακαθορισμό των απαραίτητων παρεμβάσεων για την επίτευξη των επιθυμητών στόχων της στρατηγικής για την περίοδο 2021-2027.

Η διαδικασία σε πρώτη φάση περιλαμβάνει τη διοργάνωση 3 Εργαστηρίων Επιχειρηματικής Ανακάλυψης τα οποία θα διοργανωθούν την Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 και ώρες 16:00-19:30 (ΑΤΖΕΝΤΑ & ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ).

Στόχος των Εργαστηρίων είναι η ανταλλαγή όσο το δυνατόν περισσότερων απόψεων και προτάσεων στα θέματα που καλύπτονται από αυτά. Η συμβολή σας είναι καθοριστική γιατί οδηγεί στην διαμόρφωση των δράσεων προώθησης της καινοτομίας στην Περιφέρειά μας την περίοδο 2021-2027. Τα 3 Εργαστήρια αφορούν στους τομείς προτεραιότητας: Αγροδιατροφική Αλυσίδα, Αειφόρος Ενέργεια, Ψηφιακές Τεχνολογίες.

Κ Ε Ι Μ Ε Ν Α   Β Α Σ Η Σ
       

Τα Εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ, επιλέγοντας ποιο Εργαστήριο θα θέλατε να παρακολουθήσετε. Στη συνέχεια θα λάβετε την ΑΤΟΜΙΚΗ σας πρόσκληση με συγκεκριμένες οδηγίες που θα σας φανούν χρήσιμες για τη συμμετοχή σας. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα κλείσουν την Παρασκευή, 5 Απριλίου 2024.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κύριο Χρήστο Πάρτσια στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, 25310 83000, partsias@pta.gov.gr.

Newsletter

Μετάβαση στο περιεχόμενο